Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015, la Ora 18.00, echipa noastră de baschet feminin - Olimpia CSU Brașov, va avea de disputat în deplasare un meci extrem de greu, împotriva liderului Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

„Olimpicele” noastre vin după un început de an senzațional, în care au câștigat toate cele patru partide disputate și au o medie de peste 90 de puncte marcate pe meci.

Fetele antrenate de Dan Calancea și Nenad Marinkovic vor avea de înfruntat cea mai bună echipă din Liga Națională !

Până în momentul de faţă, formația din Sfântu Gheorghe ocupă prima poziție într-un clasament al punctelor marcate, cu o medie de 86 de puncte pe meci în primele 19 jocuri disputate, în timp ce fetele noastre sunt pe locul 3 - cu 79,6 puncte pe meci.

La recuperări, baschetbalistele de la Sf. Gheorghe sunt pe prima poziție, cu o medie de 43,3 recuperări pe meci, în timp ce brașovencele sunt pe locul 3, cu o medie de 40,1 recuperări pe meci.

„Olimpicele” sunt primele la coșuri de trei puncte marcate, cu o medie de 6,8 - în timp ce adversarele de sâmbătă ocupă locul 4 în această statisitică, având o medie de 5,8 coșuri de trei puncte marcate pe meci.

Jones și compania sunt pe primul loc și la aruncări libere, brașovencele transformând 80,2% din aruncările libere executate.
Următoarea formație în această statistică este Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, cu un procent de reușită de 75,2%.

Dacă ar fi să ne luăm după statistici, partida de sâmbătă se anunță una extrem de echilibrată și interesantă.

„Mergem să jucăm ! Ne așteaptă un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe !
Chiar dacă formația din Sfântu ne-a învins în tur, aici la Brașov, noi vom merge să facem un joc cât mai bun pe terenul liderului campionatului. Formația din Sfântu Gheorghe este neînvinsă în ultimele 11 meciuri și va fi foarte greu să câștigăm acolo. Va fi o atmosferă extrordinară, sala va fi plină și spectatorii de acolo își vor încuraja echipa foarte frumos.
În meciurile acestea tari pe care le mai avem de disputat până la finalul sezonului, vom vedea exact unde ne aflăm și care este valoarea noastră cu adevărat. Dacă dai 90 de puncte într-un meci din liga feminină de baschet, este foarte greu să pierzi, însă ne va fi foarte greu să marcăm 90 de puncte la Sfântu Gheorghe.
Eu sunt de părere că atacul îți câștigă un meci, dar cu apărarea poți câștiga un campionat !
~ a declarat Antrenor Dan Calancea.

Toţi pasionaţii baschetului sunt aşteptaţi Sâmbătă, la Sala Sporturilor “ Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, să ne susţinem împreună echipa !

MULT SUCCES FETELOR NOASTRE !