Consiliul Judeţean a premiat cei mai buni sportivi braşoveni, care au obţinut rezultate excelente pe întreg parcursul anului 2014.
Ceremonia de înmânare a diplomelor pentru sportivi şi antrenori a fost realizată de către consilierii județeni Dragoș Crăciun, Paul Enache și Mircea Pop, din cadrul comisiei de sport și tineret a forului deliberativ, iar nominalizările au fost făcute de către presa sportivă locală.
„Toți laureații sunt componenți ai loturilor naționale și au obținut în acest an importante performanțe atât la nivel internațional, cât și național”, a menționat Dragoș Crăciun, președintele comisiei.

La categoria copii a fost premiată micuţa noastră patinatoare de excepţie,  Cristina Ștefan.
Cristina a meritat pe deplin premierea, având în vedere că este deja cunoscută ca fiind Multiplă Campioană Mondială la Patinaj Artistic pe Role și Multiplă Campioană Naţională la Patinaj Artistic pe Gheață și pe Role. Munca asiduă depusă de ea s-a concretizat în rezultatele extraordinare obţinute !

Antrenor: Luminița Delia Ancuța.

La categoria seniori a fost premiat sportivul secţiei noastre de Tir Sportiv,  Ion Ștefan Rareș.
Rareş este deja cunoscut ca fiind un sportiv de înaltă performanţă, cu un palmares foarte bogat.
A obţinut Locul 2 la Campionatele Mondiale Universitare - Emiratele Arabe Unite (echipe) – pistol aer comprimat 60f, Locul 5 la Campionatele Mondiale Universitare - Emiratele Arabe Unite (individual) – pistol liber 60f, Locul 2 la Campionatele Mondiale Universitare - Emiratele Arabe Unite (echipe) – pistol liber 60f,.
A urmat apoi cucerirea Medaliei de Aur la „Meyton Cup Tyrol“ - Austria (individual) – pistol aer comprimat 60f şi ulterior clasarea pe Locul 5 la Campionatele Naționale de Seniori - București (individual) - pistol liber 60f.
A mai obţinut Locul 2 la Campionatele Naționale de Seniori - București (echipe) – pistol liber 60f, Locul 3 la Campionatele Naționale de Seniori - București (individual) – pistol standard, Locul 2 la Campionatele Naționale de Seniori - București (individual) – pistol aer comprimat 60f, Locul 25 –la Campionatele Naționale de Seniori - București (echipe) – pistol aer comprimat 60f.
În plus, Rareş este multiplu câștigător de Etapă la Campionatul Național de Aer Comprimat și Glonț.

Antrenor: Prof. Cristina Bălan.

Bravo, Cristina şi Rareş ! Sunteţi extraordinari !
Felicitări din suflet şi celor două antrenoare minunate !