Joi - 12 Februarie 2015 - la ora 10.00, la Sala Sporturilor “D. P. Colibaşi” din Braşov, a avut loc conferinţa de presă a echipei de baschet feminin Olimpia CSU Braşov.

Echipa noastră va juca Sâmbătă în deplasare, de la ora 14.00, împotriva formației BCM Danzio Timișoara.
Olimpia CSU Braşov vine după eșecul la limită din meciul cu CSM Târgoviște, în timp ce gazdele au câștigat ultimele patru partide din Liga Națională de Baschet Feminin și au un moral foarte bun înaintea jocului cu Olimpia.
Partida este importantă doar pentru configurația clasamentului la finalul sezonului regulat, ambele formații fiind deja sigure de prezența în Play-Off.

“Partida de la Timișoara este importantă, pentru că va influența într-o oarecare măsură clasamentul la finalul sezonului regulat. Eu nu am o preferință în ceea ce privește echipa pe care o vom întâlni în play-off și sunt convins că ne putem bate cu orice echipă din campionat.
Am jucat foarte, foarte bine în 2015 și sper să putem ține acest vârf de formă cât mai mult timp. Am întâlnit echipe de top din baschetul feminin românesc, și chiar dacă am pierdut la limită și în deplasarea de la Sfântu Gheorghe și în meciul de pe teren propriu cu CSM Târgoviște, am demonstrat că putem să producem o surpriză în orice moment.
Meciul de la Timișoara este unul dificil și din prisma faptului că nu am putut să ne antrenăm normal în această săptămână.
Zorica Mitov are otită, iar Carla Bartee și Gabi Măgurean sunt răcite. Cu toate acestea, sunt convins că vom juca cât se poate de bine la Timișoara și ne vom bate pentru victorie.
Timișoara este o echipă foarte bună, are o rotație excelentă și va fi un adversar dificil. Au o jucătoare de perimetru de excepție, Pesovic, care marchează foarte multe puncte și are și un pas decisiv foarte bun. Nu va fi un meci ușor, dar trebuie să dăm totul și să încercăm să câștigăm această partidă !”
~ a declarat Antrenor Dan Calancea

„Va fi un meci greu la Timișoara. BCM Danzio Timișoara va lupta pentru că vrea să termine în fața noastră în clasament, dar am demonstrat că formăm o echipă puternică și ne vom bate pentru fiecare minge în acest meci.
Nu a fost ușor să trecem peste eșecul din etapa trecută. E frustrant să pierzi în ultima secundă în fața campioanei en-titre, după ce ai muncit 40 de minute pe teren.
Ăsta este sportul. Azi câștigi, mâine poți pierde. Am trecut peste și acum suntem concentrate doar pe partida de la Timișoara.”
~ a declarat Gabi Irimia

La urma urmei, când pierzi un meci, contează cum o faci şi cum îţi reînnoieşti atitudinea cu care te îndrepţi către o nouă provocare. Aşa că da, faptul că pierzi devine de cele mai multe ori un câştig ! Pentru că te propulsează către o nouă victorie !

Noi suntem optimişti în ceea ce priveşte evoluţia de Sâmbătă a fetelor noastre şi le aşteptăm să revină victorioase de la Timişoara !

MULT SUCCES, FETELOR !