Bine aţi revenit în editorialele de Tir Sportiv !

Între 25 şi 27 Ianuarie 2015, la Innsbruck / Austria, s-a desfăşurat Concursul Internaţional Meyton Cup Tirol 2015.

Sportivul nostru Rareş Stefan Ion  ne-a obişnuit deja cu faptul că este prezent de fiecare dată la acest eveniment.
În ambele starturi, el a reuşit să cucerească Bronzul la proba de Pistol 60f Aer Comprimat / Seniori !

Pe 25 Ianuarie a avut loc Startul 1, la care Rareş a intrat în finală pe locul V, cu 571 de puncte.
În urma unei finale bune, el a reuşit să urce încă două trepte în clasamentul final, obţinând astfel Locul III la numai 0,7 p diferenţă de Locul II, acesta revenindu-i lui Sebastian Logo - ARG, aurul fiind cucerit de Will Brown - SUA.

La Startul 2 din 26 Ianuarie, Rareş a intrat în finală tot pe Locul V, cu 573 p, iar primele 10 f din finală el se clasa deja pe Locul I.
Finala s-a dovedit a fi una extrem de strânsă, dar şi de data aceasta Rareş a reuşit clasarea pe Locul III !
Înaintea lui, Locul I a fost ocupat tot de americanul Will Brown, argintul fiind cucerit de rusul Artem Chernouşov.

“Sunt mulţumită de evoluţia lui Rareş pe întreaga perioadă de pregătire în care s-a aflat.
La fiecare Start, Rareş a reuşit să câştige încă 6 - 7 puncte, numai din focuri aflate la limita superioară, dar care nu au “muşcat” linia. Acestea sunt focuri supărătoare, dar în acelaşi timp ne arată că se află destul de aproape de un nivel pe care îl dorim şi care ne ajută să ne apropiem de un Loc Cotă pentru 2016 !
Însă nu ne vom opri aici. Acest concurs va fi urmat de încă două Starturi în Germania, la International Wettkampf - Munchen, care va avea loc între 30 şi 31 Ianuarie 2015.
Iar apoi, la începutul lunii Martie, vom participa la Campionatul European de Aer Comprimat.”
~ a declarat Antrenor Prof. Cristina Bălan.

După cum vedeţi, Rareş perseverează, devenind din ce în ce mai bun !
A fost GROZAV ! Îi ţinem pumnii strânşi pentru International Wettkampf - Munchen !

BRAVO, Rareş ! FELICITĂRI, Cristina !