Între 12 și 15 Iulie 2017, la București, s-a desfășurat Campionatul Național de Tir Juniori 2 / Glonț și Aer Comprimat.

Echipa formată din Tănasă Dumitru, Mihai Victor, Rădoi Ștefan a câștigat titlul de Campioană Națională la proba de Pistol Sport, sportivii fiind medaliați cu argint la proba de Pistol Liber.

Echipa formată din Tănasă Dumitru, Mihai Victor și Iordache Mihai a obținut Medalia de Bronz la Pistol Standard și la Pistol Aer Comprimat. 

La individual, Tănasă Dumitru a obținut Medalia de Bronz la Pistol Liber, urmat la 1 punct de Mihai Victor ( amândoi reușind să obțină recorduri personale). 

Evoluții foarte bune au avut și sportivii Nechiță Teodor și Ghenu Alexandra - cu record personal la 10m. Iar Bălan Antonia a reușit un nou record personal la Proba de Viteză 30f- 268 de puncte.

A urmat apoi Campionatul Național de Juniori 3 Glonț și Aer Comprimat, care s-a desfășurat de asemenea la București, între 16 și 19 Iulie 2017.

 

Echipa formată din Iordache Mihai, Rădoi Ștefan și Nechiță Teodor a câștigat încă trei medalii de argint, două la probele de 25m și una la 10m.

Din păcate, Iordache Mihai a pierdut podiumul la numai un punct, cu record personal obținut la proba de Pistol Standard, urmat de Rădoi Ștefan.

Evoluția sportivei Bălan Antonia a fost pe recorduri personale. La Pistol Sport s-a clasat pe locul 6, depășindu-și recordul personal cu 1 punct, iar la Aer Comprimat s-a clasat pe locul 4 cu 361p, la numai 2p de podium !

Evoluții frumoase au avut de asemenea Nechiță Teodor și Ghenu Alexandra.

În perioada 12-16.07.2017, la București, a avut loc Cupa României/ Glonț.

Jacotă Iulia a fost medaliată cu aur la probele de Pistol Sport și Pistol Precizie 40f, iar la proba de Pistol Viteză 40f a obținut medalia de argint.

Tănasă Dumitru a obținut medalia de bronz la proba de Pistol Liber 40f .

Iar în urma desfășurării finalei de la Pistol Liber 60f, seniorii Csomortani Eduard și Ion Rareș s-au clasat pe locurile 5 și 7.

Toți sportivii noștri sunt antrenați și coordonați de către Antrenor Prof. Cristina Bălan.

Luna august va fi una extrem de solicitantă pentru secția de Tir Sportiv a clubului nostru. Pe 6 august vor începe Campionatele Naționale de Glonț pentru Juniori mari, urmate de cele pentru Tineret, iar apoi cele pentru Seniori.

Felicitări tuturor ! Ați fost minunați !!!
Mult succes în continuare !!