Între 4 şi 7 Februarie, la Bucureşti, s-a desfăşurat cea de-a VI-a Etapă de Campionat Naţional pentru probele de Aer Comprimat.
Clubul nostru a sprijinit participarea la această competiţie cu 5 sportivi ai secţiei de Tir Sportiv.
Antrenor Prof. Cristina Bălan i-a însoţit şi îndrumat pe sportivii noştri: doi seniori, un junior mare şi doi juniori mici, care de fapt au participat tot la categoria juniorilor mari.

Iată şi rezultatele tehnice obţinute de trăgătorii noştri:

Proba de Pistol 10m :

SENIORI                                                   Start 1 + Start 2

• loc I - ION RAREŞ                                   575p + 580p         - 199,9p finala
• loc IV - CSOMORTANI EDUARD              553p + 565p         - 152,6p finala

JUNIORI  I

• loc IV - TĂNASĂ PETRU                           546p + 543p         - 145,5p finala
• loc 15 - TĂNASĂ DUMITRU                     523p + 522p
• loc 17 - MIHAI VICTOR                           510p + 517p

Pentru Tănasă Dumitru, aceasta a însemnat cea de-a doua participare într-o probă de 60f, primul start constituind un record personal la o diferenţă de 25p faţă de vechiul său record !
Iar pentru Mihai Victor, aceasta a fost prima participare la o probă de 60f, cele două starturi constituind două recorduri personale !

”Evoluţia sportivilor mei mă mulţumeşte pe deplin. Am cifre bune din partea lui Rareş, ceea ce ne arată că merită toate eforturile pe care le facem şi că ne aflăm pe un drum bun.
Edi are o evoluţie bună, ţinând cont că lucrează şi îşi alocă timp şi pentru antrenamente.
Iar cei doi juniori mici au făcut faţă cu brio la această probă de anduranţă, proba lor fiind cea de 40f.
De apreciat este şi sportivul Petru Tănasă care, deşi are probleme de sănătate la cotul braţului cu care susţine pistolul, depune toate eforturile pentru a trage proba şi pentru a nu se dezarma în faţa finalei. Sper din tot sufletul să poată duce proba săptămâna viitoare, în cadrul Campionatului Naţional de Aer Comprimat de Juniori I !
După această perioadă, Rareş va intra în ultima parte a pregătirii pentru obţinerea unei clasificări cât mai bune la seniori, în data de 6 martie, la „Campionatele Europene de Aer Comprimat ”, care se vor desfăşura in localitatea Arnhem - Olanda.”
~ a declarat antrenor Prof. Cristina Bălan.

Iată că sportivii noştri ne demonstrează în mod cert faptul că sunt într-o continuă îmbunătăţire a propriilor valori. Pentru că până la urmă, principiul este să concurezi cu tine însuţi înainte de toate, pentru a deveni azi mult mai bun decât ai fost ieri !

FELICITĂRI din suflet TUTUROR şi MULT SUCCES în tot ceea ce faceţi !