Daria Alexandra Matei Cucerește Bronzul la "European Artistic Roller Skating Championships" - Roana / Italia !

În perioada 29 - 31 Iulie 2017, s-au desfășurat Campionatele Europene Artistice de Patinaj Artistic pe Role ( European Artistic Roller Skating Championships ), la Roana / Italia.

Printre cele 23 de concurente prezente la eveniment, s-a numărat și sportiva noastră, Daria Alexandra Matei, în vârstă de 14 ani.  Daria a avut o evoluție minunată, reușind să obțină un rezultat remarcabil, cucerind astfel Medalia de Bronz !

Micuța sportivă legitimată la CSU Brașov

Citește mai departe...

Cristina Ștefan - Vicecampioană Mondială și Europeană la Dijon / Franța !

În perioada 29 Iunie - 2 Iulie, la Dijon, Franța, s-au desfășurat Campionatul Mondial și Campionatul European de Patinaj Artistic pe Role.

Evenimentul a fost de o anvergură deosebită, având în vedere că au participat 350 de patinatori, din 30 de țări de pe mapamond.

Clubul nostru a fost reprezentat de Cristina Ștefan, care este pregătită de către antrenor Luminița Ancuța, cu coordonarea specială a antrenorului emerit Ernst Ulrich.

Pe parcursul

Citește mai departe...

O Nouă Prinţesă a Gheţii la CSU Braşov, care Cucereşte Aurul la Campionatele Naţionale de Patinaj Artistic pe Gheaţă - Braşov 2015 !

Bun venit în editorialele de Patinaj Artistic pe Gheaţă !

Între 15 şi 18 Ianuarie anul acesta, la Braşov, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Patinaj Artistic pe Gheaţă.

 

Clubul nostru a reuşit să coopteze de curând o nouă Prinţesă a Gheţii, şi anume pe Julia Franziska Sauter, care este pregătită de Antrenor Marius Negrea şi  de Prof. Coordonator Ernest Uchrich.

 

Julia a participat la Campionatele de la Braşov şi a reuşit să cucerească Medalia de Aur , la Categoria Juniori

Citește mai departe...

Campionatul Naţional de Patinaj Artistic pe Role

La Bucureşti în Sala Polivalentă, în perioada 27-28.07.2013, a avut loc Campionatul Naţional de Patinaj Artistic pe Role. Au fost prezenţi 56 de participanţi de la mai multe cluburi din ţară.
Rezultatele obţinute de echipa CSU Braşov au fost următoarele:
4 titluri de CN
3 locuri II
2 locuri III
Categoria Chicks: Ana Maria Bogodoi –loc II
Cubs: Cristina Ştefan – loc I
Novice B: Iris Petrea – loc I
Ana Cirtog – loc III
Novice Advanced: Larisa Pătraşcu – loc II
Davia Stoenescu – loc III
Junioare: Ana

Citește mai departe...

Cristina Ştefan şi Ana Barbara Gheorghe – Recâştigă Titlul de Campioane Mondiale la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic pe Role In-line - Panticosa / Spania - Mai 2014 !

 

 

 

Între 15 şi 18 Mai 2014, la Panticosa / Spania, s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic pe Role In-line (WIFSA World Open).
La acest eveniment de o amploare remarcabilă, au fost prezente peste 15 ţări, printre care şi România, care a fost reprezentată cu succes de către patinatoarele noastre, Cristina Ştefan şi Ana Barbara Gheorghe.
Se pare că patinatoarele din Rusia au fost foarte apropiate de valoarea fetelor noastre, care totuşi au reuşit să le facă faţă, dat fiind

Citește mai departe...