Între 3 şi 7 Iunie, Federaţia Mondială de Karate WUKF a organizat la Herstal / Belgia, Campionatul European pentru Copii, Cadeţi şi Juniori.
Competiţia a fost de o anvergură fantastică, fiind prezente 39 de Federaţii din 25 de ţări, cu 1287 de sportivi înregistraţi la probele individuale şi 119 înregistrări la probele pe echipe.
România a deplasat un lot de circa 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 7 şi 20 de ani.

Sportiva noastră Seitz Adina a reuşit să cucerească 3 Medalii la aceste Campionate !

În prima zi de Campionat au participat doar categoriile de copii cu vârste între 7 şi 12 ani, iar a doua zi au avut loc  evoluţiile în vederea calificării pentru finale, la categoriile de vârstă între 13 şi 20 de ani.

Duminică au fost programate finalele, iar sportivii români ne-au onorat, fiind prezenţi în peste 20 de finale !

Sportivii CSU Braşov au cucerit la Herstal o medalie de Argint şi 2 medalii de Bronz !

"În prima zi am avut calificări la echipe pentru Shobu Ippon Cadeţi, unde Adina Seitz s-a calificat în finala de Echipe Rotativ şi a cucerit Bronzul la Echipe Ippon. Avem un obiectiv şi o să-l atingem, pentru că Adina este foarte bine pregătită! Suntem siguri că vom urca pe podium, chiar dacă sunt categorii cu sportivi numeroşi.
Competiţia este foarte bine organizată. Şi aici mă refer la numărul de suprafeţe de concurs, cu competitori peste aşteptări, iar nivelul este vizibil între mediu şi maxim." ~ a declarat Sensei  Dragoş Chiru.

Probele individuale de Sâmbătă au adus o nouă medalie Braşovului, Adina cucerind  Bronzul la proba de Kumite Individual Shobu Ippon.

Întreaga Duminică a fost destinată finalelor şi ne-a adus şi prima medalie de Aur, cucerită tot de Adina, în finala de Kumite Ippon Rotativ, după ce echipa s-a impus cu scorul 3-0.

FELICITĂRI TUTUROR ! FELICITĂRI, ADINA !! MULT SUCCES în viitor !!