Între 18 şi 19 Aprilie 2015, Daugavpils Latvia Olimpikais Centrs a găzduit Campionatul European de Karate SKDUN şi Cupa Europei, destinate kohailor.
Această a 5-a ediţie a Campionatelor a adunat sportivi din 28 de ţări, care s-au întrecut la probele de Kata şi Kumite Individual / Echipe.
Sub atenta supraveghere a Preşedintelui SKDUN - Aurel Pătru, Preşedintelui Latvia Karate Do JKA - Aleksey Bistrovs, Cief Referee Colin Putt, sportivii au evoluat pe rând pentru Tiltul European.

Din Lotul Naţional al României au făcut parte 17 sportivi ai CSU Braşov, coordonaţi de Dragoş Chiru.
Sportivii noştri au reuşit să bifeze podiumul de 23 de ori, cucerind 9 medalii de Aur, 5 medalii de Argint şi 9 de Bronz.

Seitz Adina a avut evoluţie impecabilă, ea devenind triplă Campioană Europeană, câştigând proba de Kumite junioare +57 kg şi cucerind Aurul European la Kumite Echipe Mixt şu Kumite Echipe Feminin. Adina a fost căpitan în Echipa 1 a României, echipă formată din Seitz Adina - CSU Braşov, Fircal Andreea - Aiko Bucureşti şi  Drăgan Alexandra - Dojo.
Adina a reuşit în acelaşi timp să cucerească  şi Bronzul la proba de Kata Individual.

Bacalu Andrei a avut de asemenea o evoluţie remarcabilă, reuşind să obţină titlul de Campion European la proba Kata Copii.
Micul Karate-Ka a mai bifat podiumul de încă 3 ori, obţinând Aur la Kata Echipe Cadeţi, Argint la Kata Echipe Copii şi Bronz la Kata Echipe Copii Mixt.

Totodată, Echipa României formată din sportivii noştri Bacalu Andrei, Sandu Cezar şi Maftei Gabriel, a cucerit Titlul European la categoria Kata Echipe Cadeţi.

Şi seniorii au avut evoluţii remarcabile, Poteraş Liviu cucerind Aurul, iar Muntean Florin Argintul, Bogdan Ivan impunându-seîn final  la proba de Kumite.

Iată şi rezultatele tehnice:

Medaliaţi cu Aur:

1.Poteraş Liviu - Kata Individual +18 Ani