Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt RA , sprijina sectia de karate shotokan .

fdfdfdfdfdfdf

Clubul Sportiv Universitar Brasov , sectia de karate shotokan prin C.S. Karate J.K.A. Romania , va participa in perioada 5-7 mai 2017 la Campionatul European de Karate din Serbia , la Subotica .

Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt RA va asigura cheltuielile de transport pentru sportivii clubului . De asemenea , regia va asigura si cheltuielile de cazare pentru sportivii Maftei Gabriel , Bacalu Andrei , Poteras Luca , Arosoae Daria .

Participrea sportivilor sectiei de karate shotokan la

Citește mai departe...

SEITZ ADINA Cucereşte 3 Medalii la Campionatele Europene WUKF - Herstal / Belgia !

Între 3 şi 7 Iunie, Federaţia Mondială de Karate WUKF a organizat la Herstal / Belgia, Campionatul European pentru Copii, Cadeţi şi Juniori.
Competiţia a fost de o anvergură fantastică, fiind prezente 39 de Federaţii din 25 de ţări, cu 1287 de sportivi înregistraţi la probele individuale şi 119 înregistrări la probele pe echipe.
România a deplasat un lot de circa 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 7 şi 20 de ani.

Sportiva noastră Seitz Adina a

Citește mai departe...

CSU Braşov se Întoarce cu 23 de Medalii de la Campionatele Europene de Karate din Latvia !

Între 18 şi 19 Aprilie 2015, Daugavpils Latvia Olimpikais Centrs a găzduit Campionatul European de Karate SKDUN şi Cupa Europei, destinate kohailor.
Această a 5-a ediţie a Campionatelor a adunat sportivi din 28 de ţări, care s-au întrecut la probele de Kata şi Kumite Individual / Echipe.
Sub atenta supraveghere a Preşedintelui SKDUN - Aurel Pătru, Preşedintelui Latvia Karate Do JKA - Aleksey Bistrovs, Cief Referee Colin Putt, sportivii au evoluat pe rând pentru Tiltul

Citește mai departe...

Cupa Dojo - CSU Brașov Obţine 18 medalii la Etapa Națională / Februarie - 2015 !

DOJO2015A

Sâmbătă - 14 Februarie, Complexul Sportiv “Apollo” din Bucureşti a găzduit Cupa Dojo la Karate Shotokan, care a consituit ce de-a a 2-a Etapă din calendarul competițional 2015.
Evenimentul a fost organizat sub egida Federației Române de Arte Marțiale, departamentul SKDUN și CS Dojo Casa Panciu - condus de sensei Sorin Dumitrescu.
La competiţie au fost prezenţi peste 500 DE sportivI, care s-au întrecut pe rând la toate categoriile de vârstă.

CSU

Citește mai departe...

35 Medalii de Aur, 39 de Argint şi 36 de Bronz la Cupa Română de Autoapărare / 2015!

DSC 5582

Sâmbătă 7 Februarie 2015, a avut loc prima etapă competiţională de Karate Shotokan din acest an.

Sala Sporturilor de pe Colina Universității din Brașov a găzduit cea de-a VII-a Ediţie a Cupei Române de Autoapărare, care constituie şi prima etapă din calendarul competițional 2015.

Sub egida WSDA România-coordonat de Preşedinte Nicușor Ilie, această competiție a adunat în acelaşi loc 16 cluburi cu peste 300 de sportivi, care s-au întrecut la probele de

Citește mai departe...

22 de Medalii la Cupa României S.K.I. - 2014 !

SKI

Sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca” din Făgăraș (județul Brașov) a găzduit Sâmbătă - 22 noiembrie 2014, o nouă ediție a Cupei României de Karate SKI pentru copii, minicadeți, cadeți, seniori și veterani.

Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv Municipal Karate-Do din Făgăraș, condus de Sensei Gheorghe Tetu 5 Dan, și Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”.
Probele competiţiei au fost de kata individual și kata echipe, feminin și

Citește mai departe...