În perioada 27 Iunie-1 Iulie 2017, sportivul nostru Albert Bătăiosu, a participat la AAU INTERNATIONAL CUP, competiție ce s-a desfășurat la  Raleigh -SUA și a fost organizată sub egida WUKF.

Albert a avut o prestație fantastică, reușind să cucerească 3 Medalii de Aur !

Probele la care a participat au fost cele de kumite shobu sanbon / individual seniori -70 kg, kumite shobu sanbon / individual seniori open și kumite echipe shobu sanbon / rotativ seniori.

Albert Bătăiosu este membru al secției de karate Shito Ryu din cadrul clubului nostru CSU Brașov și se antrenează la Clubul Sportiv de Karate Kidava, sub îndrumarea domnului profesor Vasile Leurzeanu.

"În calitate de antrenor, doresc sa dedic aceste medalii unor oameni deosebiți, care ne-au susținut necondiționat întotdeauna ! Părinților lui Aby, care au un copil deosebit, un exemplu de perseverență și modestie, domnului director Gabriel Calancea și nu în ultimul rând, domnului Mihai Gavrilă, pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă.
O medalie o dedic Federației Române de Karate WUKF, în special domnului președinte Liviu Adrian Crișan și domnului secretar general Doru Suciu, pentru încrederea acordată în decursul anilor petrecuți împreună !
Oss !
Felicitări, Albert !!!" - a declarat profesor Vasile Leurzeanu.

Pagina oficială a AAU Karate a declarat de asemenea că membrii echipei noastre din România au etalat o evoluție de excepție la AAU National Karate Championships in Raleigh, NC !

Felicitări, Albert ! Ai fost absolut fantastic !!!