După cum menţionam într-un editorial anterior, între 3 şi 7 Iunie, Federaţia Mondială de Karate WUKF a organizat la Herstal-Liege / Belgia, Campionatul European pentru Copii, Cadeţi şi Juniori.
Competiţia a fost de o anvergură fantastică, fiind prezente 39 de Federaţii din 25 de ţări, cu 1287 de sportivi înregistraţi la probele individuale şi 119 înregistrări la probele pe echipe.
România a deplasat un lot de aproximativ 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 7 şi 20 de ani.

Remarcabil este faptul că două dintre sportivele noastre ale Secţiei de Karate Shito Ryu au desfăşurat evoluţii strălucitoare pe tatami-ul competiţional!

Surorile Denisa Elena Ciocoiu şi Bianca Georgiana Ciocoiu, antrenate de către Profesor Vasile Leurzeanu s-au întors acasă cu 6 medalii !

Denisa a cucerit Aurul de două ori la proba de Kumite Shobu Sanbon - echipe 15-17 ani şi la proba de Kumite Echipe Rotativ - 15-17 ani. Apoi a urcat din nou pe cea de-a III-a treaptă a podiumului, cucerind medalia de Bronz la proba de Kumite Individual Shobu Sanbon - 15-17 ani -55kg.

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos, cucerind Aurul la proba de Kumite Individual Shobu Sanbon - 15-17 ani +55 kg,  Argintul la proba de Kumite Echipe Shobu Sanbon - 15-17 ani și Bronzul la proba de Kumite Echipe Rotativ.

BRAVO FETELOR ! FELICITĂRI pentru evoluţiile deosebite !
MULT SUCCES în viitor !!