Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici (9 -10 ani şi 11 - 12 ani ), s-au desfăşurat la Braşov, în perioada 21 - 25 Iunie 2017.

Competiţia a fost organiză de către Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în colaborare cu Clubul Sportiv Universitatea Braşov.
A fost una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, la care s-au prezentat 120 de sportive, sosite din toate colţurile ţării.

La categoria a III-a, echipa CSU Brașov, din care au făcut parte Ruxandra Popa, Ioana David, Teodora Cârstea și Carolina Zaharia, a urcat pe treapta a treia a podiumului, cucerind astfel Medalia de Bronz.

Ruxandra Popa, care este extrem de talentată, a reuşit să se califice a 6-a cea mai bună gimnastă din ţară, în vederea participării la Cupa României, care se va desfăşura în luna Decembrie, la Bucureşti. Ruxandra a fost prezentă de asemenea şi la finalele pe obiecte, unde a obţinut 2 locuri 6 la cerc şi măciuci şi un loc 5 la exerciţiul cu mingea.

Ioana David a fost prezentă la finala exerciţiului cu panglica, unde a reuşit să se claseze pe locul 7.

Micuţele noastre gimnaste sunt antrenate de către Alina Stratulat şi Roxana Tincea. Pe parcursul întregului eveniment, Alina a fost prezentă şi la arbitraj.

Felicitări tuturor !!! Aţi fost grozave !!