~ Ioana  David

Astăzi, la Sala Sporturilor "D. P. Colibaşi" din Braşov, au început Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, 9 -10 ani şi 11 - 12 ani.
Este una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, organizată de către Clubul Sportiv Universitatea Braşov, împreună cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică.
Evenimentul se va desfăşura până Duminică - 25 Iunie şi are o amploare remarcabilă, având ca participante 115 mici gimnaste din întreaga ţară.
Astăzi la ora 9:00 au început antrenamentele oficiale ale tuturor cluburilor participante, antrenamente ce se vor finaliza în jurul orei 21.00. Tot astăzi, între orele18:00 – 19:00 se va desfăşura şedinţa tehnică, la care vor participa arbitri şi toţi membrii delegaţiilor.
Vă reamintim că fetiţele care ne vor reprezenta clubul la Categoria a III-a sunt: Ruxandra Popa - 11 ani, Teodora Cârstea - 11 ani, Ioana David - 10 ani şi Carolina Zaharia - 10 ani. Sportivele noastre sunt antrenate de către Alina Stratulat şi Roxana Tincea. În toate aceste zile, Alina Stratulat va fi prezentă şi la arbitraj.

~Ruxandra  Popa

~ Carolina  Zaharia

~ Teodora  Cârstea

Iată întregul program competiţional al fetiţelor noastre, pentru fiecare din zilele ce urmează:

Joi 22 Iunie:

18:30 – 19:20 Categoria a III-a GRUPA A (1-19) – Cerc
19:40 – 20:40 Categoria a III-a GRUPA B (20-37) – Cerc

Vineri 23 Iunie:

15:30 – 17:10 Categoria a III-a GRUPA B (20-37) – Minge şi Măciuci
17:30 – 19:10 Categoria a III-a GRUPA A (1-19) – Minge şi Măciuci

Sâmbătă 24 Iunie:

16:00 – 17:00 Categoria a III-a GRUPA A (1-19) – Panglică
17:20 – 18:20 Categoria a III-a GRUPA B (20-37) – Panglică
18:20 – 19:00 Festivitate de Premiere Categoria a III-a Individual Compus şi Echipe

Duminică 25 Iunie:

12:20 – 14:00 Finale pe Obiecte Categoria a III-a
14:00 – 15:00 Festivitate de Premiere Finale pe Obiecte

Micuţele noastre gimnaste s-au antrenat mult şi ne aşteptăm ca talentul şi dragostea nemărginită pentru gimnastică să le propulseze spre rezultate remarcabile la sfârşitul acestei competiţii.

Noi vom fi la Sala Sporturilor să le susţinem ! Vă aşteptăm şi pe voi !
Nu lipsiţi ! Va fi o adevărată încântare !

MULT SUCCES TUTUROR !!!