Anul acesta, Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici 9 -10 ani şi 11 - 12 ani, se vor desfăşura la Braşov, la Sala Sporturilor "D. P. Colibaşi", în perioada 21 - 25 Iunie 2017.

Clubul Sportiv Universitatea Braşov a început deja pregătirile acestui eveniment organizat împreună cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Este una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, având în vedere că se vor prezenta nu mai puţin de 115 sportive, sosite din toate colţurile ţării.

Miercuri - 21 Iunie, se vor desfăşura antrenamentele de acomodare pentru fiecare club participant, după care vor începe etapele de desfăşurare efectivă a concursului. Joi, Vineri şi Sâmbătă se va desfăşura concursul individual, apoi cel pe echipe, după care va urma calificarea pentru finalele de Duminică, pentru desemnarea celor mai bune 8 sportive din ţară.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că CSU Braşov va fi prezent la campionate şi de această dată !

Fetiţele care ne vor reprezenta clubul la Categoria a III-a sunt: Ruxandra Popa - 11 ani, Teodora Cârstea - 11 ani, Ioana David -  10 ani şi Carolina Zaharia - 10 ani. Sportivele noastre sunt antrenate de către Alina Stratulat şi Roxana Tincea. În toate aceste zile, Alina Stratulat va fi prezentă şi la arbitraj

Ruxandra Popa

Ioana David

Carolina  Zaharia

Teodora  Cârstea

Micuţele noastre gimnaste sunt talentate şi foarte pasionate de acest sport frumos şi delicat şi suntem siguri că vor obţine rezultate remarcabile şi în cadrul acestei competiţii.

Iar noi vom fi acolo să le susţinem ! Vă aşteptăm şi pe voi !
În fiecare zi, competiţia îşi va da startul începând cu ora 9.00 dimineaţa.
Nu lipsiţi ! Va fi o adevărată încântare !

MULT  SUCCES  TUTUROR !!!