Bronz pentru Micuţele Noastre Gimnaste la Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică !

Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici (9 -10 ani şi 11 - 12 ani ), s-au desfăşurat la Braşov, în perioada 21 - 25 Iunie 2017.

Competiţia a fost organiză de către Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în colaborare cu Clubul Sportiv Universitatea Braşov.
A fost una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, la care s-au prezentat 120 de sportive, sosite din toate colţurile ţării.

La categoria a III-a, echipa CSU Brașov, din care au făcut parte

Citește mai departe...

Prima Ediţie a Cupei Municipiului Bucureşti - 11 Iunie 2017 !

Prima Ediţie a Cupei Municipiului Bucureşti la Gimnastică Ritmică a avut loc pe 11 Iunie 2017.

Micuţele gimnaste care au reprezentat CSU Braşov  s-au întors acasă cu 7 medalii.

La categoria a III-a, an de vârstă 2006, au participat Ioana David şi Carolina Zaharia. Ioana a avut o evoluţie frumoasă, reuşind să obţină locul 2 şi locul 3 la exerciţiul cu măciuci. Nici Carolina nu a fost mai prejos, obţinând locul 4 la exerciţiul cu cerc.

Tot la categoría a

Citește mai departe...

Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică - Junioare Mici / Individual şi pe Echipe - Braşov 22-25 Iunie 2017

 ~ Ioana  David

Astăzi, la Sala Sporturilor "D. P. Colibaşi" din Braşov, au început Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici, 9 -10 ani şi 11 - 12 ani.
Este una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, organizată de către Clubul Sportiv Universitatea Braşov, împreună cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică.
Evenimentul se va desfăşura până Duminică - 25 Iunie şi are o amploare remarcabilă, având ca participante 115 mici gimnaste din întreaga ţară.

Citește mai departe...

Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică se vor desfăşura la Braşov !

Anul acesta, Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică de Junioare Mici 9 -10 ani şi 11 - 12 ani, se vor desfăşura la Braşov, la Sala Sporturilor "D. P. Colibaşi", în perioada 21 - 25 Iunie 2017.

Clubul Sportiv Universitatea Braşov a început deja pregătirile acestui eveniment organizat împreună cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Este una dintre cele mai mari competiţii ale acestui an, având în vedere că se vor prezenta nu mai puţin de 115 sportive, sosite din toate colţurile

Citește mai departe...

Micuţele Noastre Gimnaste ne onorează cu Diploma de Excelenţă, în urma Rezultatelor Remarcabile Obţinute în Anul 2014 !

Între 28 şi 29 Noiembrie 2014 au avut loc la Sala Polivalentă din Chiajna, două importante competiţii de Gimnastică Ritmică.

Cupa României a adus în faţa publicului primele şase gimnaste de perspectivă ale României la toate categoriile - începând cu vârsta de 6 ani, până la frumoasele senioare de peste 16 ani.

Cealaltă întrecere, organizată în premieră în România, a fost Campionatul Naţional de Ansambluri, un spectacol incredibil de graţie şi îndemânare, în varianta fără obiect pentru

Citește mai departe...

Micuţele Noastre Gimnaste - Vicecampioane Naţionale !!

Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică de la Constanţa ne aduce doar veşti bune !
Evenimentul a avut loc între 27 şi 29 Iunie 2014 şi a avut o amploare remarcabilă, având ca participante 170 de mici gimnaste din întreaga ţară.

Delegaţia Clubului CSU Braşov a participat la categoria „Mica Gimnastă – proba de individual” cu sportivele Zaharia Carolina şi David Ioana, alături de încă 26 de alte sportive.
David Ioana a obţinut aceeaşi notă cu sportiva clubului CSM Ploieşti, dar din cauza

Citește mai departe...