Luni - 15 Decembrie 2014, la Innsbruck / Austria, au debutat Campionatele Naţionale şi Cupa României de Bob, Sanie şi Skeleton.

Această nouă Ediţie a Campionatelor a coincis cu împlinirea a 90 de ani de activitate a Federaţiei Române de Bob şi Sanie ! Frumos, nu ?

Federaţia de specialitate alege întotdeauna Innsbruck ca şi loc de desfăşurare din cauza lipsei zăpezii la noi în ţară, dar şi datorită costurilor mult mai avantajoase din Austria.

Evenimentul a fost unul deosebit, fiind implicaţi aproximativ 65 de sportivi, reprezentând 13 cluburi diferite.

Faptul că zăpada a lipsit cu desăvârşire pe parcursul săptămânii nu a creat niciun impediment, acând în vedere că pista artificială a oferit tuturor sportivilor condiţii optime de concurs.

În Cadrul Campionatelor Naţionale de Sanie - Proba de Dublu, au participat cei doi deja binecunoscuţi sportivi ai noştri, Paul Ifrim şi Andrei Anghel.

Paul şi Andrei au reuşit să se impună net în faţa celorlalţi concurenţi, realizând un timp de 1:22,271, cucerind astfel Aurul !

În ceea ce priveşte Cupa României la Sanie – Proba de Dublu - Categoria Seniori, cei doi sportivi ai noştri s-au aliniat încă o dată la start pe pista "Bobbahn Igls".

Şi da, au fost din nou fantastici, realizând  un timp foarte bun - 1:21,007, ceea ce le-a adus pentru a doua oară Aurul !


BRAVO, BĂIEŢI ! Aţi fost GROZAVI ! Felicitările noastre !