Bun venit în editorialele sporturilor de iarnă !

Pe 28 noiembrie 2014 la Innsbruck, Igls / Austria, s-a dat startul primei Etape de Cupă Mondială la Sanie.
Cupa Mondiala constituie de fapt o înlănţuire de 8 Etape competiţionale, în urma cărora se face un clasament final pentru fiecare sportiv sau echipă în parte.
Astfel, în funcţie de numărul de puncte acumulate la final, se evidenţiază sportivii de elita mondială.

Etapa de la Innsbruck s-a desfăşurat până pe 30 Noiembrie la Centrul Olimpic din Innsbruck, unde clubul nostru a fost reprezentat de Paul Ifrim şi Andrei Anghel, care au participat la proba de Sanie Dublu.
Băieţii noştri au avut o evoluţie frumoasă, reuşind să se clasifice pe locul 4 în Cupa Naţiunilor şi pe locul 10 în Cupa Mondială.

Apoi între 4 şi 6 Decembrie a urmat Etapa a 2-a de Cupă Mondială.
De data aceasta competiţia s-a desfăşurat pe pârtia Complexului Olimpic Lake Placid / Stalele Unite ale Americii.
"Aceste zile de competiţie s-au dovedit a fi mult mai friguroase faţă de cum eram obişnuiţi. Dar chiar şi aşa, atleţii au fost fantastici !!" susţinea International Luge Federation.
În concluzie, Paul şi Andrei au fost din nou fantastici,  la aceeaşi probă de Sanie Dublu, reuşind să se clasifice pe locul 4 în Cupa Naţiunilor şi pe locul 14 în Cupa Mondială.

Evoluţia echipei noastrei a culminat în cea de-a 3a Etapă de Cupă Mondială, care a avut loc între 11 şi 13 Decembrie, la Parcul Olimpic WinSports din Calgary / Canada. 
La Calgary, Paul şi Andrei au avut o prestaţie şi mai bună, reuşind să cucerească medalia de Bronz !! Se pare ca au fost hotărâţi să-şi etaleze valoarea, reuşind să se claseze pe locul 3 în Cupa Naţiunilor şi tot pe locul 3 în cadrul Cupei Mondiale !!!


Bravo, băieţi !! Vă felicităm din suflet pentru munca depusă şi ambiţia extraordinară !!! 

Iar voi nu vă îndepărtaţi prea tare !
RĂMÂNEŢI APROAPE, pentru că vom reveni  cu noi ştiri legate de evoluţiile viitoare ale sportivilor noştri !