Paul şi Andrei cuceresc Aurul la Campionatele Naţionale de Sanie şi la Cupa României de la Innsbruck / Austria - Decembrie 2014 !

Luni - 15 Decembrie 2014, la Innsbruck / Austria, au debutat Campionatele Naţionale şi Cupa României de Bob, Sanie şi Skeleton.

Această nouă Ediţie a Campionatelor a coincis cu împlinirea a 90 de ani de activitate a Federaţiei Române de Bob şi Sanie ! Frumos, nu ?

Federaţia de specialitate alege întotdeauna Innsbruck ca şi loc de desfăşurare din cauza lipsei zăpezii la noi în ţară, dar şi datorită costurilor mult mai avantajoase din Austria.

Evenimentul a fost unul deosebit, fiind

Citește mai departe...

Paul şi Andrei cuceresc Medalia de Bronz la Calgary !!

Bun venit în editorialele sporturilor de iarnă !

Pe 28 noiembrie 2014 la Innsbruck, Igls / Austria, s-a dat startul primei Etape de Cupă Mondială la Sanie.
Cupa Mondiala constituie de fapt o înlănţuire de 8 Etape competiţionale, în urma cărora se face un clasament final pentru fiecare sportiv sau echipă în parte.
Astfel, în funcţie de numărul de puncte acumulate la final, se evidenţiază sportivii de elita mondială.

Etapa de la Innsbruck s-a desfăşurat până pe 30 Noiembrie la Centrul Olimpic

Citește mai departe...

Campionatul Naţional de Bob şi Skeleton/Starturi Role - Câmpulung Muscel

În Septembrie 2014 la Câmpulung Muscel s-a desfăşurat o nouă ediţie Campionatelor Naţionale de Bob şi Skeleton Starturi Role. La această competiţie programată în preambulul sezonului pe gheaţă, au participat peste 120 de sportivi din întreaga ţară.
Clubul nostru a fost reprezentat la eveniment de sportivii Chiţescu Răzvan, Pîrnog Albert, Necula Robert, Simion George şi Bărcăcilă Anca.

La proba de Starturi Bob de 2 persoane, categoria Tineret, echipa formată din Chiţescu Răzvan şi Simion

Citește mai departe...