Sâmbătă - 31 Ianuarie 2015, la Viena / Austria, a avut loc Concursul Internaţional de Atletism.

Din partea clubului nostru a participat Mihaela Nunu, care s-a aliniat la start la Proba de 800m.

Deşi concurenţa a fost extrem de mare, Mihaela a reuşit să scoată un timp bun - 2.05.14, cucerind astfel Bronzul !

Sâmbătă şi Duminică, la Bucureşti, s-a desfăşurat cea de-a 2-a Etapă a Campionatului Naţional de Atletism Indoor, rezervat Seniorilor, Tineretului şi Juniorilor I.

Sala de atletism din Complexul Sportiv Național ”Lia Manoliu”, care a fost renovată recent, a fost asaltată de peste 400 de sportivi din toate colţurile ţării.

Deşi timpul dintre cele două concursuri a fost extrem de scurt, Mihaela nu a ratat participarea la Bucureşti.

Duminică ea s-a clasat pe locul II la Proba de 800m, reuşind să ajungă la final la o distanţă foarte mică după Florina Pierdevară.

În momentul de faţă, atleta noastră se pregăteşte intens pentru Campionatele Naţionale de Atletism, ce se vor desfăşura peste aproximativ două săptămâni şi care sunt un criteriu de selecţie pentru Jocurile Balcanice de la Istanbul şi pentru Campionatul European de Seniori de la Praga, ce va avea loc în luna Martie.

Tot la Grand Prix-ul de la Bucureşti ne-a reprezentat şi Gabriel Boga, care a luat startul la Proba de 800m alături de încă 35 de atleţi din ţară.

Gabriel s-a clasat pe Locul 10, realizând un timp mai bun decât în Etapa de la Bacău - 2.00.53. În plus, el şi-a depăşit recordul personal de anul trecut -  la Proba de 8oom !

Ca şi Mihaela, Gabriel a început de astăzi să se pregătească intens pentru Finala care va avea loc luna aceasta, la Bucureşti.

FELICITĂRI sportivilor noştri !!

Le urăm MULT SUCCES în Finală !