Între 14 şi 15 Februarie, Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit Etapa Finală a Campionatului Naţional de Atletism / Seniori şi Tineret şi Cupa de Cristal - Bucureşti 2015.

Acest sfârşit de săptămână va rămâne unul memorabil, având în vedere că odată cu desfăşurarea competiţiilor de atletism a fost făcută şi inaugurarea Sălii „Lia Manoliu’, ceea ce a transformat întregul eveniment într-una din cele mai frumoase competiţii ale acestui început de an !
Pe lângă faptul că toate evoluţiile atleţilor au fost filmate în Sistem LIVE, şi-au făcut prezenţa numeroşi sportivi de mare valoare precum Cătălin Cîmpeanu, Marian Oprea şi mulţi alţii. La frumuseţea acestui tablou de familie al atleţilor s-a adăugat incredibila prezenţă a celor mai răsunătoare nume din înalta performanţă a Atletismului Românesc, precum Gabriela Szabo, Doina Melinte şi mulţi alţi foşti atleţi valoroşi !

După cum ştiţi deja din Secţiunea Evenimente, din partea clubului nostru au fost prezenţi Mihaela Nunu şi Gabriel Boga.

Sâmbătă, Mihaela s-a clasat pe Locul 4 la Proba de 400m, iar Duminică a cucerit Argintul, la Proba de 800m. Mihaela a venit a doua după Florina Pierdevară şi mult înaintea succesoarelor ei Bianca Răzor, care a cucerit Bronzul şi Mirela Lavric - deţinătoarea Locului 4.

În plus, atleta noastră a fost şi componentă a Echipei României la Proba de Ştafetă 4x400m, echipă cu care ea s-a clasat pe Locul 1, devenind astfel Campioană Naţională la această probă ! Mihaela a încheiat Ştafeta, reuşind să o întreacă pe ultimii metri pe Adelina Pastor, cunoscuta campioană la proba de 400m !

Un alt atlet drag nouă, Gabriel Boga, a participat Duminică la Proba de 800m, unde a reuşit clasarea pe Locul 12.

Urmează ca Mihaela să plece Miercuri la Istanbul / Turcia, în vederea participării la Balcaniade.

Iar Gabriel va intra în pregătirea centralizată pentru sezonul de vară, care va începe în luna Mai.

FELICITĂRI din suflet AMBILOR NOŞTRI ATLEŢI ! Vă ţinem pumnii strânşi pentru competiţiile viitoare !!!