Sezonul Indoor de Atletism, care se desfășoară din plin în aceste luni, a continuat Sâmbătă și Duminică la Bucureşti, unde au fost programate Campionatele Naționale de Probe Combinate - Indoor, pentru Seniori / Tineret / Juniori I / Juniori II şi Juniori III.

Între 7 şi 8 Februarie / 2015, Sala din Complexul Bucureștean "Lia Manoliu” a fost de-a dreptul asaltată de sute de sportivi sosiţi din toate colţurile ţării.

Din partea clubului nostru a participat Costache Mircea - 14 ani, care este antrenat de către Prof. Dragoş Ionescu.

Deşi acesta a reprezentat primul lui concurs, Mircea a reuşit să se claseze pe Locul 8 în finală, evoluţia lui de început fiind mult mai bună decât a multor alţi atleţi deja consacraţi.

Sunt mulţumit de această primă evoluţie a lui Mircea. Ca şi punctaj s-a clasat foarte bine. Ar fi putut veni în primii 3 - 4 clasaţi, dar emoţiile şi faptul că a fost primul lui concurs şi-au spus cuvântul.
Am insistat ca Mircea să participe la acest concurs pentru că, pe lângă pregătirea fizică, ţin foarte mult şi la pregătirea psihică a sportivilor mei, care consider că este extrem de importantă şi îşi spune cuvântul în orice fel de competiţie.
Mircea este încă la început de drum. Deşi se pregăteşte pentru probele combinate de doar două luni, este un copil care promite mult şi am încredere în faptul că lucrurile vor evolua aşa cum îmi doresc. Sunt de principiul că trebuie să ne creştem proprii sportivi, să-i formăm şi să-i aducem la o adevărată valoare. Dar desigur că pentru aceasta este nevoie de timp, multă muncă, răbdare, pasiune şi perseverenţă.”

~ ne-a declarat astăzi Antrenor Prof. Dragoş Ionescu.

Ştim cu toţii că un început de drum este jumătatea întregului ce va urma ! Contează mult ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi cât de hotărât te îndrepţi către direcţia pe care ţi-ai ales-o !

Noi îi felicităm pe Mircea şi pe mentorul lui şi le dorim din suflet MULT SUCCES !