Mihaela Cucereşte Argintul şi Aurul la Campionatul Naţional de Atletism Seniori şi Tineret - Etapa Finală şi Cupa de Cristal / Bucureşti – Februarie 2015 !

Între 14 şi 15 Februarie, Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit Etapa Finală a Campionatului Naţional de Atletism / Seniori şi Tineret şi Cupa de Cristal - Bucureşti 2015.

Acest sfârşit de săptămână va rămâne unul memorabil, având în vedere că odată cu desfăşurarea competiţiilor de atletism a fost făcută şi inaugurarea Sălii „Lia Manoliu’, ceea ce a transformat întregul eveniment într-una din cele mai frumoase

Citește mai departe...

Un Început de Drum este Jumătatea Întregului ce va Urma !

Sezonul Indoor de Atletism, care se desfășoară din plin în aceste luni, a continuat Sâmbătă și Duminică la Bucureşti, unde au fost programate Campionatele Naționale de Probe Combinate - Indoor, pentru Seniori / Tineret / Juniori I / Juniori II şi Juniori III.

Între 7 şi 8 Februarie / 2015, Sala din Complexul Bucureștean "Lia Manoliu” a fost de-a dreptul asaltată de sute de sportivi sosiţi din toate colţurile ţării.

Din partea clubului nostru a participat Costache

Citește mai departe...

Mihaela Nunu se Întoarce cu Bronz de la Concursul Internaţional de Atletism de la Viena / Austria !

Sâmbătă - 31 Ianuarie 2015, la Viena / Austria, a avut loc Concursul Internaţional de Atletism.

Din partea clubului nostru a participat Mihaela Nunu, care s-a aliniat la start la Proba de 800m.

Deşi concurenţa a fost extrem de mare, Mihaela a reuşit să scoată un timp bun - 2.05.14, cucerind astfel Bronzul !

Sâmbătă şi Duminică, la Bucureşti, s-a desfăşurat cea de-a 2-a Etapă a Campionatului Naţional de Atletism Indoor, rezervat Seniorilor, Tineretului şi Juniorilor

Citește mai departe...

Mihaela Nunu – O întrece pe Mirela Lavric la Campionatul Naţional de Atletism / Bacău 2015 !

Se pare că acest sfârşit de săptămână a fost unul extrem de plin în ceea ce priveşte competiţiile şi  performanţele sportivilor noştri.

Sala de Atletism din Bacău a găzduit în perioada 24 - 25 Ianuarie 2015, Prima Etapă a Campionatului Naţional de Atletism Indoor, rezervat Seniorilor, Tineretului şi Juniorilor I.

Evenimentul a avut o amploare fantastică, la start adunându-se peste 300 de atleţi români, reprezentând 82 de cluburi din întreaga ţară.

După cum ne aşteptam, sportiva noastră -

Citește mai departe...

Argint şi Bronz din nou la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism - Indoor / Bacău 2015 !

Şi iată că revenim cu ştiri din Atletism ! Astăzi avem ştiri multe şi frumoase !

După cum menţionam mai devreme, la Bacău a avut loc între 24 şi 25 Ianuarie 2015, prima Etapă a Campionatelor Naţionale Universitare de Atletism - Indoor.

Tot din partea clubului nostru a fost prezentă şi Mădălina Macavei, care este pregătită de către Antrenor Corneliu Scurt.

Sâmbătă - 24 Ianuarie, Mădălina a participat la Proba de 800m Feminin şi a reuşit să se claseze pe Locul III !

Citește mai departe...

Gabriel Boga Ne Onorează cu Două Medalii de Bronz la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism - Indoor / Bacău 2015 !

Revenim şi în editorialele de Atletism cu veşti nu bune, ci foarte bune !

Iată că sezonul atletic a început anul acesta la Bacău, unde în perioada 24 - 25 Ianuarie 2015, a avut loc prima Etapă a Campionatelor Naţionale Universitare de Atletism Indoor.

Din partea clubului nostru a participat atletul Gabriel Boga, pregătit de către Antrenor Margareta Barbu.

Duminică se pare că nu a fost deloc o zi uşoară pentru Gabriel, el fiind nevoit să participe la două probe diferite, care s-au

Citește mai departe...

Gabriel Boga – Locul II – la “Marathon des Alpes-Maritimes / Nice-Cannes” – 9 Noiembrie 2014 !

Începând cu anul 2013, Maratonul Internaţional al Alpilor Maritimi de la Nice - Cannes (“Marathon des Alpes-Maritimes / Nice-Cannes”), a fost inclus în Calendarul Competiţional al Federaţiei Franceze de Atletism şi a devenit o cursă renumită pentru un sfârşit de săptămână cu mare, palmieri, munţi  şi soare !

Acest eveniment constituie 42,195 de kilometri de fericire pură, între mare şi munţi, avându-şi startul pe Promenada Engleză din Nice şi terminându-se pe Bulevardul La Croisette din

Citește mai departe...

Mihaela Nunu - "Dacă Gabriela Szabo şi Paula Ivan au reuşit, trebuie să reușesc și eu !"

Născută pe 10 Mai 1989, Mihaela Nunu a fost cooptată de clubul nostru la începutul acestui an, de atunci începându-şi pregătirile sub îndrumarea Doamnei Antrenor Margareta Barbu.
Până acum, Mihaela se poate lăuda cu numeroase participări la Campionate Naţionale şi Internaţionale, care au culminat cu urcarea pe podium, cucerind în mai multe rânduri Medaliile de Aur şi Argint.
Laurii câştigaţi de Mihaela sunt rezultatul înlănţuirii a numeroase antrenamente cu alergări foarte lungi şi exerciţii de

Citește mai departe...