Bine aţi revenit în editorialele de volei !

Am rămas datori cu ştiri legate de ultima Etapă disputată de echipa noastră.

Sâmbăta trecută - 24 Ianuarie 2015, băieţii noştri au avut de disputat meciul cu voleibaliştii de la CSU Cluj, aceasta constituind cea de-a XI-a Etapă din cadrul meciurilor din Retur.

Meciul s-a disputat pe teren propriu, în Sala de pe Colina Universităţii /Braşov.

CSU Cluj se arată în continuare o echipă de neînvins, reuşind să câştige toate meciurile disputate în Liga A2 până în momentul de faţă.

Din cauza aceasta, meciul a fost unul destul de greu pentru băieţii noştri, şi deşi scorul final arată o pierdere a noastră ( 0 – 3 ), noi o considerăm totuşi un câştig ! Dovada că lupta a fost extrem de strânsă pe teren o constituie în mod cert rezultatele detaliate pe seturi : 20 - 25, 17 - 25, 21 – 25.

În continuare, CSU Braşov ocupă Locul 5 în clasament şi are reale şanse de a accede în Etapa viitoare, luptând pentru calificarea în primele 4 echipe ce vor fi desemnate în urma turneului ce va avea loc la sfârşitul campionatului.

Iată şi componenţa lotului nostru:

Nr 2   - OPREA FLORIN - Căpitan de Echipă şi Antrenor
Nr 3   - NEMA DANIEL
Nr 6   - CÂŞVEAN ALEXANDRU
Nr 7   - IOSIF ALEXANDRU
Nr 8   - BĂLHĂCEANU ANDREI
Nr 9   - KOZMA FERENC
Nr 10 - DIMA ALEXANDRU
Nr 11 - DAMIAN RADU
Nr 12 - MARCHIŞ FLAVIUS
Nr 14 - NIŢU ANDREI
Nr 16 - PETRACHE GABRIEL
Nr 18 - ALBU GIANI

Astăzi echipa noastră pleacă la Arad, unde va disputa mâine meciul din cea de-a XII-a Etapă, cu CS ProVolei Arad.

Vom reveni curând cu noi ştiri legate de evoluţia de Duminică.

MULT SUCCES, BĂIEŢI ! Vă ţinem pumnii strânşi !