Sâmbătă - 14 Februarie, ultima Etapă de Volei Masculin din Liga A2 / Divizia Vest s-a desfăşurat pe teren propriu, la Sala de pe Colina Universităţii din Braşov.

Băieţii noştri s-au confruntat cu formaţia celor de la CNE LAPI Dej, deţinătoarea Locului 4 în grupă şi principala noastră contracandidată la un loc în Play-Off.

Cele două echipe au etalat un meci frumos în faţa spectatorilor prezenţi în sală, echipa noastră reuşind o nouă victorie ! Scor final: 3 - 1 ( 18 - 25, 25 - 12, 25 - 23, 25 – 17 ).

Primul set a fost adjudecat de oaspeţi, care în ciuda faptului că au sosit la Braşov chiar in ziua meciului, au intrat pe teren mai proaspeţi si parcă mai dornici de victorie.
Incurajaţi de fanii voleiului masculin, băieţii noştri au revenit în joc în forţă, reuşind să câştige urmatoarele 3 seturi după o luptă acerbă atât pe fileu, cât şi în apărare.
Blocajul centrilor Căşvean Alexandru şi Iosif Alexandru au adus multe puncte importante.
Celălalt centru Radu Damian s-a accidentat la antrenamentul de joi, fiind în imposibilitatea de a evolua în acest meci.
Sperăm să se recupereze după entorsa survenită la antrenament, cu ajutorul priceputului terapeut Dan Şuteu.

De remarcat pe parcursul întregii dispute faptul că întreaga echipă s-a mobilizat în momentele dificile.
Sub comanda Căpitanului Florin Oprea, băieţii noştri au fost la conducere sau foarte aproape de adversarii lor pe parcursul tuturor celor trei seturi de joc !
Atacurile excelente din partea extremelor Gabriel Petrache, Ferenc Kozma, precum şi a veteranului Andrei Bălhăceanu au făcut diferenţa în momentele grele.
Preluarea admirabilă a libero-ului Giani Albu dar şi a celorlalţi jucători a permis coordonatorului de joc Andrei Niţu să organizeze jocul astfel încât să putem acumula punctele necesare.
De remarcat este şi buna evoluţie a lui Dani Nema, care atunci când a intrat pe teren a reuşit puncte spectaculoase.

"Am avut deosebita plăcere să constatăm interesul televiziunii locale TVS pentru înregistrarea şi difuzarea partidei, această victorie fiind o bună propagandă în vederea promovării acestui frumos sport.
Dedicăm această victorie suporterilor şi conducerii Clubului CSU Braşov, precum şi sponsorilor noştri D.O. Security, Clubul Social şi Universitatea Transilvania Braşov, prin susţinerea Domnului Rector Abrudan.
Obiectivul nostru pentru acest campionat este de a juca in Turneul locurilor 1 - 4 din această grupă şi se pare că este aproape de a fi îndeplinit.”
~ a declarat Flavius Marchiş - Preşedinte şi Membru Fondator al Secţiei de Volei Masculin Liga A2

“Îi felicit pe toţi băieţii deopotrivă pentru victoria de astăzi şi mă bucur nespus pentru faptul că am putut să revenim de la 1 - 0 şi să încheiem în 4 seturi !
Am terminat cu fruntea sus şi am demonstrat că suntem o echipă amibiţioasă şi luptătoare, iar cele 20 de puncte cred că reuşesc să întărească toate acestea.
Trebuie să ne mobilizăm în continuare şi să trecem de faza următoare a PlayOff-ului.
Şi de ce nu, să ajungem la turneul de promovare pentru Liga 1 !”
~ a declarat Florin Oprea - Căpitanul Echipei CSU Braşov

Urmează ca Federaţia Română de Volei să anunţe zilele pentru desfăşurarea Turneului de Play-Off, în cadrul căruia CSU Braşov, care termină campionatul pe locul 5, se va confrunta tot cu formaţia celor de la CNE LAPI DEJ.

FELICITĂRI, BĂIEŢI ! Vă ţinem pumnii strânşi pentru evoluţiile viitoare !