Sâmbătă 7 Februarie 2015, Sala Polivalentă din Bistriţa a găzduit cea de-a XIII-a Etapă de volei masculin din Liga A2 / Divizia Vest.
Meciul disputat între echipa noastră şi ACS ProVolei Bistriţa s-a dovedit a fi unul cu final fericit, scorul final fiind 3 - 0 pentru noi ( 25 - 14, 25 - 13, 25 - 20 ).
CSU Braşov a plecat ca şi favorită, dar într-un meci disputat în deplasare pot apărea întotdeauna surprize şi răsturnări de situaţie.
Sub îndrumarea preţiosului nostru căpitan - Oprea Florin, băieţii noştri s-au mobilizat fantastic, reuşind să ţină adversarul la o distanţă rezonabilă de 4 - 6 puncte pe aproape tot parcursul meciului.
Setul 3 a fost cel mai animat, când o tresărire de orgoliu a gazdelor a făcut ca scorul să evolueze cap la cap până la punctul 15.
De remarcat extrema Petrache Gabriel, care a rezolvat cu mare precizie pasele excelente primite de la coordonatorul de joc Andrei Niţu.
A urmat o preluare bună cu procentaj mare de reuşită la libero-ul Giani Albu, iar extrema Kozma Ferenc a excelat în apărare, printr-un plasament deosebit.
Ambii centri - Iosif Alexandru şi Damian Radu, au adus puncte preţioase din poziţia lor, cu blocaj eficient şi atacuri care au dezorganizat blocajul adversarilor.
Menţionăm că pe parcursul întregii dispute, echipa noastră nu a cerut deloc Time-Out !

Iată Clasamentul A2 Masculin / Vest în momentul de faţă:

1. CSU Cluj                       39 p
2. CSU Timişoara              35 p
3. CSS 2 Baia Mare            23 p
4. CNE LAPI Dej                22 p
5. CSU Braşov                  17 p
6. CSM Câmpia Turzii       13 p
7. CS ProVolei Arad            4 p
8. ACS ProVolei Bistriţa      3 p

Următoarea Etapă se va desfăşura pe teren propriu, la Sala de pe Colina Universităţii, în data de 14 Februarie.
Băieţii noştri se vor confrunta cu cei de la CNE LAPI Dej, deţinătoarea Locului 4 în grupă şi principala noastră contracandidată la un loc în Play Off.

De aceea vă aşteptăm în număr cât mai mare la sală, să ne susţinem împreună echipa !

Până atunci, ne felicităm băieţii pentru o nouă victorie ! Şi le urăm MULT SUCCES în Etapa următoare !