Din Nou Victorie pentru CSU Braşov !

Sâmbătă - 14 Februarie, ultima Etapă de Volei Masculin din Liga A2 / Divizia Vest s-a desfăşurat pe teren propriu, la Sala de pe Colina Universităţii din Braşov.

Băieţii noştri s-au confruntat cu formaţia celor de la CNE LAPI Dej, deţinătoarea Locului 4 în grupă şi principala noastră contracandidată la un loc în Play-Off.

Cele două echipe au etalat un meci frumos în faţa spectatorilor prezenţi în sală, echipa noastră reuşind o nouă victorie ! Scor final: 3 - 1

Citește mai departe...

O Nouă Victorie în Deplasare pentru CSU Braşov !

Sâmbătă 7 Februarie 2015, Sala Polivalentă din Bistriţa a găzduit cea de-a XIII-a Etapă de volei masculin din Liga A2 / Divizia Vest.
Meciul disputat între echipa noastră şi ACS ProVolei Bistriţa s-a dovedit a fi unul cu final fericit, scorul final fiind 3 - 0 pentru noi ( 25 - 14, 25 - 13, 25 - 20 ).
CSU Braşov a plecat ca şi favorită, dar într-un meci disputat în deplasare pot apărea întotdeauna surprize şi răsturnări de situaţie.
Sub îndrumarea preţiosului

Citește mai departe...

Echipa Noastră de Volei Revine Acasă Victorioasă !

Aşa cum menţionam într-un editorial trecut, echipa noastră a avut de disputat la Arad meciul din cea de-a XII-a Etapă a Campionatului Naţional de Volei Masculin - Liga A2 / Divizia Vest.

Etapa s-a desfăşurat Duminică - 1 Februarie / 2015, când băieţii noştri s-au confruntat cu cei de la ProVolei Arad.

Deşi arădenii se află în momentul de faţă pe Locul 7, meciul nu a fost chiar uşor, având în vedere că acum Aradul are doi jucători în plus faţă de formaţia

Citește mai departe...

Echipa Noastră de Volei Luptă Pentru Calificarea în Primele 4 Echipe ce vor fi Desemnate în Urma Turneului de la Sfârşitul Campionatului !

Bine aţi revenit în editorialele de volei !

Am rămas datori cu ştiri legate de ultima Etapă disputată de echipa noastră.

Sâmbăta trecută - 24 Ianuarie 2015, băieţii noştri au avut de disputat meciul cu voleibaliştii de la CSU Cluj, aceasta constituind cea de-a XI-a Etapă din cadrul meciurilor din Retur.

Meciul s-a disputat pe teren propriu, în Sala de pe Colina Universităţii /Braşov.

CSU Cluj se arată în continuare o echipă de neînvins, reuşind să

Citește mai departe...

Volei Masculin - O Nouă Secţie în cadrul CSU Braşov !

Secţia de Volei Masculin este o secţie nouă afiliată la Clubul Sportiv Universitatea Braşov, prin semnarea unui protocol de colaborare cu clubul privat ASC Bravol Braşov, în data de 24 Septembrie 2014.

Afilierea CSU Braşov la Federaţia Română de Volei a permis înscrierea unei echipe de seniori în Liga A2, Divizia Vest, începând cu Campionatul 2014-2015, unde cele mai puternice grupări sunt CS „U” Cluj, CSU Timişoara şi CNE Dej.

Echipa noastră are în componenţă 22 de jucători, noutăţile

Citește mai departe...