Duminică - 25 Ianuarie 2015, la Sala Sporturilor din Braşov, după înfrângerea din turul de campionat, Olimpia CSU Braşov şi-a luat revanşa în faţa baschetbalistelor de la Phoenix Galaţi !

Susţinute frenetic de peste 400 de spectatori, “Olimpicele” noastre au intrat pe teren hotărâte să câştige ! Ele au etalat un meci grozav, cu pressing pe tot terenul şi cu foarte multe intercepţii.

După un prim sfert de excepţie, finalizat cu scorul 29 - 12, ritmul s-a slăbit totuşi vizibil, tabela de marcaj etalând scorul 12 - 21 la finalul sfertului al doilea.
Însă după pauză, elevele lui Dan Calancea au revenit spectaculos, impunându-se net în ultimele două sferturi ( 21 – 10 în sfertul 3 şi 27 – 20 în sfertul 4 ), reuşind să finalizeze meciul cu frumosul scor 89 - 63 !

Marcatoare:

Jones                       29p
Bartee                      21p
Mitov                        16p
Sonia Ursu                7p
Bucevac                    7p
Irimia                          6p
Armanu                      2p
Ferariu                       1p

În momentul de faţă, echipa noastră se află în clasament pe locul 5, în acest sezon “Olimpicele” ajungând la 13 victorii şi 7 înfrângeri în Liga Naţională de Baschet Feminin.

„Fetele au etalat un joc de excepţie în primul sfert, poate cel mai bun din acest sezon. La un moment dat, deși nu este indicat pe începuturile de meci, fetele au făcut și spectacol. Am avut apoi o cădere în sfertul doi, care pe undeva era normal. Din fericire, după pauză am jucat exact așa cum trebuia și ne-am apropiat victoria. Din nou am reușit să marcăm foarte multe puncte și acest lucru mă bucură. Astăzi am făcut însă și un joc defensiv foarte bun.
Vreau să le felicit pe fete pentru ceea ce au realizat. Urmează un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe împotriva unei echipe care se va bate la titlu în acest sezon.
Însă nu vom merge la Sfântu Gheorghe cu capul plecat, ci dimpotrivă, ne vom bate pentru fiecare minge !
Vreau să le mulțumesc spectatorilor care au venit în număr foarte mare la sală și ne-au susținut pe întreg parcursul jocului. Faptul că publicul a început să vină în număr mare la meciurile noastre, este cel mai frumos câștig pentru noi, după cele patru jocuri din acest an!”
~ a declarat Antrenor Dan Calancea

BRAVO,  FETELOR !!
Vă ţinem pumnii strânşi să vă întoarceţi câştigătoare de la Sfântu Gheorghe !