Mâine la ora 18.30, Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi" va găzdui un nou meci important pentru Olimpia CSU Braşov. "Olimpicele" se vor duela cu formaţia celor de la CSM Târgovişte, într-o partidă ce contează pentru etapa a 27-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

În momentul de faţă, elevele lui Dan Calancea se află pe poziţia a 4-a în clasament, cu 14 victorii şi 12 înfrângeri, iar echipa adversă se clasează pe ultima poziţie de pe podium, cu 18 victorii şi 8 înfrângeri.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în actualul sezon competiţional. În prima fază a Ligii Naţionale, Olimpia s-a impus net la Târgovişte cu scorul 78 - 72, iar apoi a cedat pe teren propriu cu scorul 54 - 82. A urmat confruntarea în finala Cupei României, o partidă extrem de disputată şi de neuitat, cu un deznodământ incredibil în ultimele secunde de joc, final ce a creat nesfârşite polemici cu privire la decizia arbitrilor. A urmat ulterior turul fazei secunde a campionatului, în care Olimpicele s-au impus din nou cu scorul 59 - 35.

Ne dorim din suflet o victorie mâine ! Obiectivul nostru până la play-off este consolidarea poziţiei a 4-a în clasament, lucru ce necesită indubitabil o victorie în partida de mâine !

„Ne încadrăm într-un program bine stabilit, suntem într-o creştere de formă, scopul nostru fiind acela de a fi în formă maximă în play-off. Suntem la 70-80% ca formă fizică. Sunt convinsă că ultimele două meciuri vom arăta acest progres despre care vorbesc. După partida cu Târgovişte vrem să fim liniştiţi.”
~a declarat Miruna Crasnic, antrenorul secund al Olimpiei.

O veste îmbucurătoare este faptul că la jocul de miercuri seară la Sfântu Gheorghe a revenit şi Michaela Houser, care din cauza unei accidentări la mâna stângă, a absentat aproape două luni. Se pare că Michaela a revenit hotărâtă să joace în forţă, reuşind să etaleze un meci foarte bun. Ea a evoluat aproximativ 28 de minute, reuşind 21 de puncte, 5/8 (62 % ) de la semidistanţă, 3/8 (38 % ) din afara semicercului şi 2/2 de la linia aruncărilor de pedeapsă. La toate acestea s-au adăugat o recuperare, 5 pase decisive, 3 mingi pierdute şi 2 intercepţii pentru un indice de 18 în dreptul eficienţei. De menţionat că Michaela a marcat 19 puncte în numai 13 minute de joc !

„Am stat şapte săptămâni, e greu să te uiţi de pe margine şi aştept cu nerăbdare playoff-ul, unde toată lumea va arăta cel mai bun baschet posibil !” ~ a declarat Michaela.

Având în vedere că meciul de mâine este extrem de important şi victoria este decisivă pentru menţinerea poziţiei noastre pe locul 4  în clasament, "Olimpicele" au nevoie de tot sprijinul nostru şi al suporterilor !

Fetele noastre au demonstrat că jocul în echipă creează frumuseţea în baschet. Pentru că  ele formează un tot unitar, au un singur scop şi o singură viziune. Pur şi simplu fac lucrurile să se întâmple pe teren !

Iar noi prin faptul că suntem solidari cu ele. Acolo, în tribună !

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la meciul de mâine, să ne susţinem împreună echipa !

Intrarea este liberă !

MULT SUCCES, FETELOR !!!