Mâine va fi  o zi extrem de importantă pentru baschetul braşovean. Olimpia CSU Braşov se va confrunta pe teren propriu cu formaţia celor de la Phoenix Galaţi.
Partida va începe la ora 17.00, la Sala Sporturilor D.P. Colibaşi, cu intrare liberă pentru toţi fanii noştri.

În momentul de faţă, cele două echipe sunt vecine de clasament. Olimpia se clasează pe locul 4, cu 13 victorii şi 9 înfrângeri, iar Phoenix Galaţi se află pe poziţia 5 a clasamentului, cu 11 victorii şi tot atâtea înfrângeri.

Olimpia CSU își poate consolida mâine poziția a patra a clasamentului în grupa 1-6 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, care oferă avantajul unui posibil meci decisiv pe teren propriu în prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.

De menţionat că „Olimpicele” s-au impus net la Târgoviște ( 59 - 35 ), unde au etalat un meci extrem şi spectaculos ! F E N O M E N A L într-adevăr ! Iată că da, Olimpia a reuşit să o îngenuncheze pe CSM Târgovişte, echipa care a învins-o în finala Cupei României și care ocupă poziția a doua în ierarhia Ligii Naționale !

Până în momentul de faţă, elevele lui Dan Calancea au învins Phoenix Galaţi de fiecare dată în actualul sezon competiţional. În partida tur disputată acasă, Olimpia s-a impus net cu scorul 81- 62. Apoi au urmat sferturile de finală ale Cupei României, când fetele noastre s-au impus din nou cu scorul 71- 64. Avem toate motivele să fim optimişti în ceea ce priveşte meciul de mâine, dar şi să avem emoţii, pentru că Galaţi are totuşi o formaţie destul de valoroasă.

„Va fi un joc foarte dificil, având în vedere că Phoenix este o formaţie redutabilă. Firesc, aşa cum ne dorim noi să câştigăm, la fel îşi doresc şi ei. Sper însă ca echipa câştigătoare să fie formaţia noastră.
Suntem într-o perioadă în care creștem de la meci la meci, obiectivul fiind atingerea unui nou vârf de formă în play-off. Avem nevoie de o victorie în această partidă, care ne-ar asigura în mare măsură poziția a patra la finalul acestei a doua părți a campionatului. În funcție de rezultatele meciurilor rămase, putem chiar să mai urcăm în clasament până la startul play-offului şi să ocupăm un loc şi mai bun.

~ a declarat Dan Calancea.

Şi noi sperăm la o victorie mâine ! Fetele noastre sunt capabile de orice, pentru că se lasă ghidate de pasiune, dăruire şi concentrare !

Noi credem în voi,  fetelor !

Aşa cum am mai spus, niciun meci de baschet nu seamănă cu altul. Şi chiar o singură secundă de joc poate genera o incredibilă răsturnare de situaţie. Ăsta este baschetul. Un joc în care sunt implicate o echipă ce câştigă şi una care pierde. Însă dacă reuşeşti să te implici cu inima în fiecare fărâmă de minut, şi-ţi joci meciul cu pasiune, atunci vei fi întotdeauna învingător. Şi în plus, pentru că un învingător nu este cel care nu eşuează niciodată, ci este cel care nu renunţă niciodată !  Un învingător transformă pierderea în câştig, întotdeauna !

Vă aşteptăm la sală mâine, să fim alături de fete ! Pentru că au nevoie de noi, să credem în ele şi să le susţinem în continuare !

MULT SUCCES , FETELOR !!!