Astăzi la ora 20.00, Olimpia CSU Braşov se va confrunta în semifinala Cupei României cu BC Sirius Tg. Mureş.
Olimpicele au câştigat în sferturile de finală ale Cupei României !

Olimpia CSU Brașov - CS Phoenix Galați 71-64 ( 22-20; 14-16; 20-18; 15-10)

S-au evidenţiat Blijana Pesovic cu 25 de puncte, Kristina Higgins cu 15 puncte, 17 recuperări şi 5 pase decisive, Adrienne Nicole Webb cu 16 puncte, Ioana Ghizilă cu 5 şi Alina Crăciun cu 2 puncte. Cea mai mare diferenţă de scor înregistrată de tabela de marcaj a fost de zece puncte (scor 68 - 58), cu aproximativ cinci minute înainte de final de meci. Olimpicele au reuşit  să etaleze un final de meci incredibil ! Atmosfera a fost incendiară ! Fetele noastre s-au mobilizat exemplar până în ultimul sfert, susţinute de sutele de suporteri braşoveni !

Sezonul acesta am avut deja două confruntări cu formaţia din Tg. Mureş. Două confruntări finalizate cu două victorii ! Ceea ce ne determină să credem că în partida de azi avem toate şansele la o nouă victorie. Însă în baschet, niciun meci nu seamănă cu altul. Iar un meci bun ne ţine cu sufletul la gură până în ultima secundă de joc. Iar fetele noastre pot susţine un meci bun. Pentru că sunt talentate, pentru că au parte de doi mentori minunaţi, pentru că sunt dedicate antrenamentelor şi sacrifică totul pentru baschet.  Şi pentru că la urma urmei, nu totul este despre talent, ci despre pasiunea şi dăruirea care te propulsează către ceea ce-ţi doreşti.

Anul trecut s-a jucat finala Cupei României la Braşov. Anul acesta suntem încrezători că o putem câştiga la Sfântu Gheorghe !

Felicitări fetelor și antrenorilor !

Şi mii de mulțumiri şi vouă, suporterilor noştri ! Pentru toată susținerea acordată ! Şi pentru că aţi fost acolo, alături de noi !
Astăzi avem nevoie din nou de voi ! Să fiţi prezenţi acolo, la Sf. Gheorghe ! Conducerea echipei va asigura transportul şi astăzi. Plecarea va fi la ora 18.15, de la Sala Sporturilor D.P. Colibaşi. Intrarea la meci va fi asigurată de asemenea.

Ne vedem cu toţii acolo ! Pentru că fetele noastre au nevoie de noi, să credem în ele şi să le susţinem în continuare !

MULT SUCCES, FETELOR ! Vom fi cu toţii alături de voi !