Astăzi este o zi extrem de importantă pentru baschetul braşovean. Este ziua derby-ului dintre Olimpia CSU Braşov şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida va începe la ora 17.30, la Sala Sporturilor D.P. Colibaşi, cu intrare liberă pentru toţi fanii baschetului braşovean.

Se anunţă un meci spectaculos şi plin de încărcătură emoţională, având în vedere că meciul va fi disputat între ocupantele primelor 2 locuri din clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin !

Efortul şi dăruirea fetelor noastre şi a mentorilor lor s-au concretizat net în rezultatele obţinute până acum.  Să nu uităm că într-o perioadă de numai 10 zile, elevele lui Dan Calancea şi Nenad Marinkovic au avut de disputat 5 meciuri, din care a rezultat un bilanţ foarte bun:

1. CSM Satu Mare - Olimpia CSU Braşov:  78 – 60 ( 04.01.2017) – Cupa României
  2. Olimpia CSU Braşov – CSM Satu Mare:  84 – 63 ( 08.01.2017) – Cupa României
  3. CSM CSS Ploieşti - Olimpia CSU 2 Braşov:  36 – 94 ( 10.01.2017) – Liga 1
  4. Poli Naţional Iaşi - Olimpia CSU Braşov:  68 – 98 ( 14.01.2017) – Liga Naţională
  5. Olimpia CSU2 Braşov – CSM 2 Târgovişte:  67 – 60 (15.01.2017) – Liga 1

Pe lângă toate acestea, Olimpia CSU Braşov este echipa din campionat care a înscris cele mai multe puncte din acest sezon - 1133 pcte, urmată de Sepsi Sf. Gheorghe, cu 1117 puncte marcate.

Pregătirile au continuat asiduu şi pentru partida de astăzi, cu aceeaşi dăruire şi implicare până la extrem, lucru deloc surprinzător de altfel.  Pentru că acesta este felul în care Olimpicele şi mentorii lor abordează fiecare etapă din evoluţia Campionatului.

Vrem să credem că în acest sezon suntem de neînvins pe teren propriu. Iar  acest lucru  se datorează şi dumneavoastră, publicul nostru. Pentru că aţi fost mereu alături de noi şi ne-aţi susţinut echipa, reuşind să adăugaţi şi mai mult freamăt şi ecou emoţional în fiecare meci disputat acasă şi nu numai. Ne aşteptăm să continuăm şi astăzi tradiţia, pentru că Olimpicele noastre au nevoie de noi ! Pentru ele, echipa este o a doua familie. Pentru mentorii lor, de asemenea. Mingea de baschet e ca un al doilea cel mai bun prieten, iar terenul a devenit o a doua casă. Şi astfel un meci de baschet devine o parte uriaşă din viaţa lor !

Şi pentru că ne reprezintă, le datorăm asta, să fim solidari cu ele acolo ! Pe teren !

BRAŞOV,  desprinde-te puţin din rutina ta zilnică şi vino cu noi la sală ! Te aşteptăm cu toţii acolo!