Sâmbătă / 19 Decembrie 2015, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, la Ora 16.00, Olimpia CSU Braşov se va confrunta cu formaţia celor de la ACS Sepsi Sfântu Gheorghe - ocupanta locului 1 în campionat. 
"Olimpicele"  au avut o evoluţie fantastică în tur, reuşind să se claseze pe locul 2 în Liga Naţională de Baschet Feminin!
Derby-ul de sâmbătă se anunţă a fi un meci fabulos şi extrem de disputat, elevele lui Dan Calancea şi Nenad Marinkovic fiind hotărâte să etaleze un nou meci mare, spectaculos şi de calitate!

Nici nu ne aşteptăm să fie altfel, având în vedere că ştim câtă pasiune şi dedicaţie au dovedit întotdeauna atât fetele, cât şi mentorii lor, care s-au dăruit cu trup şi suflet în slujba acestui sport incredibil!

“ Întotdeauna am crezut că dacă te implici în muncă, rezultatele vor veni. Eu nu fac lucrurile cu jumătate de inimă. Pentru că știu că dacă le fac așa, atunci mă pot aștepta doar la jumătăți de rezultate.” ~ a spus odată Michael Jordan.

Nici fetele noastre nu se mulţumesc să etaleze jumătăţi de măsură în niciun joc şi-n niciun rezultat. Dovada este faptul că acum traversează cea mai bună perioadă din istoria echipei, aflându-se în acest moment pe poziţia a doua a clasamentului Ligii Naţionale de Baschet Feminin!

Iar pentru asta, merită mai mult ca oricând să le fim alături Sâmbătă.

Voi, publicul braşovean, aţi fost tot timpul lângă noi şi ne-aţi încurajat echipa de fiecare dată, atât la bine, cât şi la greu.
Aţi trăit alături de noi la intensitate maximă fiecare emoţie şi fiecare moment dificil !

Şi pentru asta vă mulţumim !

Haideţi să ne adunăm şi acum în număr cât mai mare!

BRAŞOV, ia o pauză de toate pentru un moment şi vino Sâmbătă să oferim fetelor tot sprijinul nostru!
Fetele noastre merită o sală plină, merită încurajările noastre, merită suportul tuturor iubitorilor de baschet din Braşov!

Pentru că ele ne reprezintă şi au nevoie de noi!